Herceghalom Kultúrájáért Egyesület

Az egyesület 2009. novemberében alakult. Fő tevékenysége a közösségi élet aktivizálása, a közösségépítés., a kulturális élet szinesítése klubok, rendszeres programok és alkalmi rendezvények szervezésével, működtetésével. 2010-ben az egyesület illetve az általa működtetett Herceghalmi fotóklub megnyerte az Országos Tájértékpályázatot, "A legjobb értékvédelmi programot benyújtó csoportos pályázó" kategóriában.A 2011-es évben megkezdtük néhány települési hagyomány felélesztését (például a Májusfa állításának hagyománya), és szeretnénk újakat is teremteni (például a Magtárogató).

 

Az egyesület saját programjai mellett részt vállal a településen megrendezésre kerülő kulturális és közösségi rendezvények körüli teendőkben, így például az Önkormányzat által szervezett Gyereknap illetve a Mosolysziget Egyesület által szervezett Adventi vásár lebonyolításában.

Szeretnénk továbbra is aktív szereplői lenni a helyi közösség életének. Továbbvinni a már bevált, megszokott programokat, folytatni a helytörténeti kutatást és segíteni a közösségi élet fejlesztését más civil szervezetek bevonásával.

 

Az egyesület elnöke Poór Ágnes

Elérhetőség: hekke.herceghalom@gmail.com

 

 


2015. október 08., csütörtök 15:14


Vissza