Képviselők

Kazány Tibor

alpolgármester

 

Elérhetőségek:

alpolgarmester@herceghalom.hu

06-20-392-7020Szendrei Bence

képviselő,

a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság elnöke

 

Amennyiben bármilyen észrevételük, kérdésük, véleményük van a Önkormányzatot illetve a települést érintő ügyekkel kapcsolatosan, kérem hogy forduljanak bizalommal felém az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

bence.szendrei.dr@gmail.com

06/20-247-2045

 

Minden hónap utolsó hetében fogadóórával egybekötött beszámolót tartok a bizottságok, valamint a képviselő-testület munkájáról a könyvtárban, amelyre szeretettel várom az érdeklődő lakosokat.

 Cserkuti Edina

képivselő 

a Humán és Környezetvédelmi Bizottság elnöke


Ezúton szeretném hálás köszönetemet kifejezni azoknak, akik bizalmat szavaztak nekem. Ahogy eddig segédkeztem a tanintézmények mindennapi életében, a rendezvények színesítésében, úgy ezután is kellő lendülettel kívánom folytatni a falu szolgálatában az elkövetkező öt évet. Úgy gondolom, hogy az elmúlt hónapokban a csapból is a bemutatkozásaink folytak. Ezért innentől inkább beszéljenek a tettek.


Köszönettel:

Cserkuti Edina

 

 

Elérhetőségek:

edinacserkuti@gmail.com

06-20-224-4513Losonczi Csongor

képviselő

 

Tisztelt Lakosok!

 

Bármilyen kérdésben állok rendelkezésükre. 

 

Elérhetőségek:

losonczy.csongor@gmail.com

06-20-361-0825

 Somogyi Kálmán

képviselő

 

Köszönöm a választók bizalmát, hogy támogatásukkal képviselhetem közös érdekeinket az Önkormányzati testületben. Településünk az elkövetkező években is rengeteg változás előtt áll, melyek során a lakosságban jogos kérdések merülhetnek fel. Kérem, hogy kérdéseikkel, önkormányzati hatáskörbe tartozó problémáikkal keressenek bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

somogyi.kalman76@gmail.com

06-30-488-3111

 Róka Péter

képviselő

 

Elérhetősége: roka.peter@municipal.hu