Herceghalom Díszpolgára

Díszpolgári Cím 2023. év

Gáll Gregor István szobrászművészként országos hírnevet szerzett magának, köztéri szobrai révén Herceghalom hírét öregbítette, illetve a település ma is használatos címerét megalkott.

Díszpolgári Cím 2022.

2022-ben Schnaider Lászlóné a mehrstetteni testvérkapcsolat érdekében kifejtett erőfeszítései, a közösségi életben, valamint a Magyarországi Németek Szövetségében végzett munkájáért Díszpolgári Címben részesült.

Díszpolgári Cím 2020.

2020-ban Dregusné Pusztai Márta részesült a címben a több évtizedes, a település fejlődése, a közösség építése érdekében végzett áldozatos munkájáért.

Díszpolgári Cím 2017.

2017-ben Lányi István posztumusz részesült a címben a több évtizedes, a települési közösségi élet fejlesztése érdekében végzett áldozatos munkájáért.

Díszpolgári Cím 2017.

2017-ben Schnaider László nyugalmazott polgármester úr részesült a címben a több évtizedes, a település fejlődése érdekében végzett áldozatos munkájáért.

Díszpolgári Cím 2015.

A kétévente kiosztható elismerést 2015. évben, az előző év végén elhunyt háziorvos, Dr. Lipka Sándor kapta, aki négy évtizeden keresztül dolgozott a település lakóiért háziorvosként. A díjat felesége vette át a március 15-i ünnepségen.

Góg Mátyásné 2013.

Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testülete Herceghalom Díszpolgára Díjat adományozott Góg Mátyásné nyugalmazott iskolaigazgató asszonynak több évtizedes, a herceghalomi gyermekek érdekében végzett áldozatos munkájáért.