Fórum


ÁltalánosHozzászólások
Létrehozás dátuma

viklos18 2020.06.20 08:23
Tisztelt Hivatal!
Érdeklődnék, hogy a 101/2020(VI.17) sz. polgármesteri határozat miért nem található a weblap nyitó oldalán, ill., hogy hol lehet egységesített szerkezetben megtalálni a veszélyhelyzet idején hozott polgármesteri határozatokat?
viklós18
forumszerkeszto2013 2020.03.22 08:01

Tisztelt Herceghalmi Polgárok!
A honalpforum@gmail.com címre két érdeklődést kaptam, melyben arról kért információt az illető, hogy működik-e a honlap-fórum.


Nos válaszom az, hogy működik. Az utóbbi időben kevesebb hozzászólás, érdeklődés jelenik meg a honlap-fórumon. Az információk a facebook különböző csoportjaiban és a honlapon (www.herceghalom.hu) fogalmazódnak meg.


Én minden nap többször is megnézem, hogy van-e új bejegyzés és ha találok, akkor azonnal továbbítom az illetékesekhez a kérdést, vagy hozzászólást. 


A jelen helyzetben sokkal több a tennivaló az Önkormányzatban, a Polgármesteri Hivatalban. Így előfordulhat, hogy a feladatok fontossága egyfajta sorrendet határoz meg. A kapcsolattartás is akadozik, mindenki teszi a dolgát, sőt azon túlmenően is.


Én igyekszem az információkat mihamarabb közzétenni.


Összefoglalva: a fórum működik, vigyázzanak magukra.


Szabó György fórum-szerkesztő

Utoljára szerkesztve: 2020.03.22 11:26
forumszerkeszto2013 2020.03.15 19:59

Tisztelt Kérdező!
Kérdésére a választ az alábbi linken találhatja meg:
https://www.herceghalom.hu/?module=news&action=getfile&fid=253517&fbclid=IwAR3dLi4M99AYGawQu18Dply8VETNvwWaiN1oiYBmJNyIH1Q1-JLyv1Xt0Cg#MIDDLE
A polgármesteri határozatok 6. oldala rendelkezik a tüdőszűrésről.

Utoljára szerkesztve: 2020.03.22 11:28
Előzmény
viklos18 2020.03.14 18:21
Kérem a Hivatal szíves tájékoztatását, hogy az áprilisra meghirdetett tüdőszűrés a veszélyhelyzetre való tekintettel megtartásra kerül-e?
viklós 18
Maximus 2020.01.17 08:47

Köszönöm a válaszát.


Hol találok leírást ezekről a csapdákról?


Nem vagyok meggyőződve, hogy nem állatkínzás.


Üdv: Lippai István

Előzmény
forumszerkeszto2013 2020.01.13 12:07

Tisztelt Érdeklődő!


A területileg illetékes vadásztársaság képviselője arról tájékoztatott, hogy Herceghalom közigazgatási területén nem kerültek vadcsapdák kihelyezésre.


A vadásztársaság területén az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a sakálok, amelyek veszélyeztetik a vadállományt, emiatt helyeztek el korábban csapdákat a területükön és február hónapra újabb csapdák kihelyezését tervezik a dávid-majori erdőben, Herceghalom közigazgatási határán kívül.


A helyi fővadász tájékoztatása szerint a csapdákat kb. 10 centiméterre a talajfelszín alatt helyezik el, amelyeket a rajta elhelyezett élelem miatt a sakálok kiásnak. Amikor a vad elkezdi kiásni a csapdán levő élelmet, az azon levő „elsütő szerkezet” lövedéke megöli a ragadozót. A fővadász tájékoztatása szerint az állat nem szenved.


A csapda a Magyar Vadász Kamara által elfogadott és javasolt eszköz, amelyet a vadásztársaság Ausztriából szerez be.


Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.


Tisztelettel,


dr. Kovács Judit


jegyző

Előzmény
Maximus 2020.01.09 11:41

Igaz e, hogy csapdákat helyeztek el a falu határában?


Milyen csapdákat?


Okoznak szenvedést az állatoknak?


Lippai István


forumszerkeszto2013 2020.01.06 09:43
Tisztelt Érdeklődő!
A honlapon a kérdését követően javításra került a bizottsági ülés időpontja. 


A jegyzőkönyv, mivel 2020. január 3-án pénteken írta alá a bizottsági elnök, a mai napon került fel a honlapra. 

Köszönjük a türelmét. 
Polgármesteri Hivatal. 
Előzmény
ptg 2019.12.19 11:07
Tisztelt válaszoló !

Tisztelettel érdeklődöm, hogy bár az előző kérdésemre sem kaptam ezideig választ, a valóságban melyik időpontban történt meg a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság 2019. december  3/5 ülése ?
Továbbiakban érdeklődöm, hogy mivel a már egyszer köztudottá vált 15 napos közzétételi határidő elmúlt, mikor lehet uezt a jegyzőkönyvet megtekinteni, valamint választ kapni az előző kérdésemre ?


Utoljára szerkesztve: 2019.12.19 11:35
Galai Katalin 2019.12.13 18:33

Mickey Mouse Újra Cincog!VéleményEzúton nyílt levélben osztogat parancsokat utasításokat a jegyző asszony felé... Sőt! – Cassandra jósnő szerepében tetszeleg, idézzük szó szerint levelét:...”Ígéretek fogalmazódnak meg, melyekről már most látható, hogy nem valósulnak meg”... Ő már előre látja, amit az egyszerű herceghalmi lakos nem! Azt nem látja Mickey Mouse, hogy mi az ami meg fog valósulni? Akkor vigyázat! – itt egy új kór lépett fel, latin nevén az „egyirányusz távolbalátikusz”...
A helyesírási hibákat a végére hagynánk, előbb a tartalom...
Egérke a kápolna ügyben próbál most fogást találni. Erről az ügyről pont úgy nincs tájékozódva, mint a kampány alatt néhány helyi kiválósággal karöltve elkövetett rágalmak valódiságáról. Nem is veszik a fáradtságot, egy ügy megismerésére, nem vesznek részt gyűléseken, a rágalmazás a lényeg!
Illetve az adott személy!
Nos! – Mickey Mouse-t szerintünk csak egy gondolat bántja, a szeleken kívül: Csizmadia Zsuzsanna polgármester lett. No meg az, hogy fent nevezettnek a ballábas cipőjében több intellektus van, mint az ő nettó 70-80 (?) kilójában. Ez is egy vélemény!
Csak az nem érthető, ha ennyire tehetséges, ennyire a szívén viseli, kizárólag azon ügyeket, amik bármilyen formában Cs Zs.-hoz kapcsolódhatnának, miért nem indult valamilyen posztért a választáson??? De akár polgármesternek...
A tisztességesség fogalmát itt nem analizálnánk! Csizmadia Zsuzsánál ez annyira rendben van, hogy egy komplett önkormányzati apparátus nyolc éven keresztül, (bár majd beleszakadtak) és az a négy-öt úr a kampány időszak alatt (eljárásukat nem minősíteném ezen írásban), sem tudtak fogást találni...P. S.: Mickey Mouse, figyusz mán: 1. második bekezdésben: iratok hiányában a helyes és nem „irtok hiányában”...
2. tisztázhatóak és nem „tisztázhatók” a helyes...
3. 1-es pontban nyílt után vesszőt kellett volna tenni...
4. kápolna és nem Kápolna a helyes, mert nem tulajdon főnév...
5. hallgassa meg M. I. polgármester (t) E. L. polgármester (t) lenne a helyes, hiányzik a tárgyeset a „t”...
6. főépítész és nem Főépítész (mellesleg: Herceghalomnak nincs főépítésze...), itt is a tulajdonnév és normál főnév összekeverése a gond...
Ezzel kéne foglalkozni, nem Csizmadia Zsuzsával. Vigyázni, nehogy fóbiává váljon az eset, mint szegény Dreyfuss felügyelő esete a Rózsaszín párducban. (Herbert Lom és Peter Sellers játszották, csakhogy ez már lassan nem játék, hanem orvosi eset!)

Utoljára szerkesztve: 2019.12.13 18:37
Előzmény