Helyi hírek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Herceghalom Község hivatalos honlapjának FÓRUMA elérhető.

A fórumon történő véleménynyilvánítás, kérdés, hozzászólás módját a honlap "Fórum" menőpontjában, regisztráció után  olvashatják.

Kérjük, hogy a közleményben szereplő kritériumokat tartsák be.

A már eddigi regisztrációk aktívak, használhatók.

Vegyen részt Ön is a település közéletében azzal, hogy a közösséget érintő kérdésekhez hozzászól, véleményét, javaslatait felteszi a fórumra.

Köszönettel: Önkormányzat

Általános Iskola felvételi körzetének kijelölése

Pest Megyei Kormányhivatal kijelölte a herceghalomi Általános Iskola felvételi körzetét, melyet Herceghalom Község közigazgatási területében határozott meg. Ennek értelmében a helyi iskolába a herceghalmi lakcímmel rendelkező gyermekek vehetők fel.

Tájékoztató síkosság mentesítésről
Lakáscélú támogatások átjegyzési eljárási rendjének változása

A lakáscélú állami támogatásokról szóló 253/2012. (IX.11.) sz. Kormányrendelet értelmében változott a lakáscélú támogatások átjegyzésének eljárási rendje, amelyről a megküldött tájékoztató a mellékletben olvasható.

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. tájékoztatója a lakáscélú hitelüket fizetni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. tájékoztatója a hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló 2011. évi CLXX. törvényről szóló részletes tájékoztatóját megküldte a Polgármesteri Hivatalba. A fizetni képtelen adósok megsegítésére a kormány Otthonvédelmi Akciótervet dolgozott ki, melyben a NET programban való részvételi feltételeket rögzítette.

Móricz-ligeti forgalomszabályozás

2009-es tervek

ÚJ ÁLLATORVOSI RENDELŐ NYÍLT A TELEPÜLÉSEN