Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Ballagás a Herceghalmi Általános Iskolában

Június 22-én délelőtt a reggeli esős idő miatt rendhagyó módon az intézmény folyósóján tartotta a végzősök ballagását a Herceghalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

Miután a két végzős osztály végig járta az iskolát megkezdődött a ballagási ünnepség, amelynek keretében Horváthné Gacsályi Marianna igazgató szólt a 8. osztályos diákokhoz és szüleikhez.

Beszédében felidézte a számtalan közös emléket, majd hozzátette: „lezárul életetek egy szakasza, és egy új, reményekkel teli időszak kezdődik. De tudom, hogy a Herceghalmi Iskolában 8 év alatt megszerzett tudás jó alapot biztosítanak nektek a továbbtanuláshoz, magatokkal tudjátok vinni a folyamatos önfejlesztés igényét, a kihívásokhoz való alkalmazkodás képességét”.

Horváthné Gacsályi Marianna megköszönte az Érdi Tankerületi Központnak, Herceghalom Község Önkormányzatának, a Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítványnak, illetve a Szülői Szervezetnek az egész évben nyújtott folyamatos támogató segítséget.

Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány által adományozott: Iskolánk büszkesége címek is kiosztásra kerültek. Ezeket a díjakat azok a nyolcadikos diákok kapják, akik nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményt értek el. 2024-ben ezt a kitüntető címet Geiszt Annamária, Beck Johanna, Dósa Dániel, Marosi Hanna és Izményi Ákos kapták.

További kitüntetésben részesült Szabó Panna kitűnő tanulmányi eredményéért, Pál-Koroknai Kata kitűnő tanulmányi eredményéért, valamint Rékasi Zsuzsanna kiemelkedő sportsikereiért, jó tanulmányi eredményéért.

A díjak átadása után Nagy Lajos igazgatóhelyettes személyre szóló, szellemes verseivel búcsúzott a tantestület a nyolcadikosoktól, majd a végzős diákok köszöntek el az iskolától és tanáraiktól.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk a ballagóknak!

(Fotó: Kristóf István)

Minden jog fenntartva © 2024 Herceghalom Község