KÖZLEMÉNY

Kedves Herceghalmiak!

Tájékoztatni szeretném Önöket, Titeket, hogy 2021. december 01. napjával lemondtam Herceghalom község Önkormányzat képviselő testületi tagságáról.

Hosszú évek óta részese voltam a település vezetésének, úgy érzem munkámat mindig a település érdekeit szem előtt tartva végeztem. Mandátumom megszűnésének oka saját elhatározásomból történő lemondásom, mivel településünk fejlődésével és fejlesztésével kapcsolatban már nem voltam azonos véleményen a testülettel.

Tősgyökeres herceghalmiként azt látom egyre kevesebben kísérik figyelemmel településünk életét, egyre kevésbé tartom közösségnek magunkat, elveszni látszik a régi összefogás, egyre inkább a „mit kéne másként csinálni, mit nem végez jól az önkormányzat, a testület és úgy általában mindenki” hangulat tör utat magának, nagyrészt a közösségi médiában.

Úgy éreztem fentiek miatt nem tudok hasznos tagja lenni a települést irányító testületnek, továbbiakban a nyugodtabb magánéletemre és munkámra igyekszem koncentrálni.

Polgármester asszonynak, testületnek, alpolgármestereknek, külső képviselőtársaknak, polgármesteri hivatal dolgozóinak kitartást és sok sikert kívánok további munkájukhoz és bízom benne nagy munkabírású utód érkezik megüresedett mandátumomra!

Köszönöm, a megtisztelő bizalmat és támogatást több, mint egy évtizeden keresztül!

 

Hunya Kriszti

 
2021. november 25., csütörtök 11:55


Vissza