Felhívás!Tisztelt Herceghalomi Polgárok!

 

A Bíróság ítéletének megfelelően, a mai napon a Polgármesteri Hivatal kiadta egy dunakeszi polgárnak azt az iratot, amely annak az iratnak az államkincstári rögzítéséről készült, melyben a Pest Megyei Kormánymegbízott, dr. Tarnai Richárd 2020-ban dr. Kovács Dénes budajenői jegyzőt megbízta a helyettes jegyzői feladatok ellátásával településünkön, Kovács Judit tartós távollétének idejére. A most átadott irat mindössze abban különbözik a kinevező irattól, hogy a Magyar Államkincstár felé az adatok rögzítésére szolgált, így a kinevező irat alapján készült két nappal később, s kinevezőként a polgármester aláírása került rögzítésre rajta. A Bíróság mégis úgy látta, ezt ki kell adni az igénylő részére.

 

Az irat, tartalma szerint ugyanazt a jogviszonyt rögzíti az államkincstár felületén, nem jelent másik megbízást semmilyen formában. Semmilyen egyéb más adatot nem tartalmaz. A jegyzővel egyeztetve ezt az iratot ezen a felületen is bemutatom a T. Lakosságnak is, azért, hogy arról csak a tények ismeretében lehessen – ha szükséges- beszélgetni.

Megjegyzem, hogy a pert a „dunakeszi lakos” kezdeményezte, aminek következménye nemcsak a Polgármesteri Hivatal dolgozói leterheltségének fokozása, de az is, hogy az eljárással okozott költségek Herceghalom Község Önkormányzatának kiadását  növelik.

Csizmadia Zsuzsanna

polgármester


Kapcsolódó dokumentumok:

2021. október 27., szerda 15:57


Vissza