Szociális tűzifa

Herceghalom Község Önkormányzata a 2021. évi szociális tűzifa támogatásra pályázatot nyújtott be a Magyar Államkincstárhoz és a 2021. szeptember 7-én tartott ülésén elfogadta a 2021. évi tűzifára való jogosultsági feltételeket szabályozó rendeletét. A rendelet értelmében kérelmet nyújthat be az a személy, aki- aktív korúak ellátásában részesül;

- időskorúak járadékában részesül;

- halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevel;

- lakhatáshoz kapcsolódó rendszeres kiadások viselésével kapcsolatos települési támogatásban

részesül;

- települési támogatásra jogosult;

 

és fatüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel oldja meg a téli fűtését. Kérelemlap a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán kérhető.

A kitöltött kérelemlapokat az egy háztartásban élők jövedelemigazolásait csatolva 2021. november 29. napjáig kell visszajuttatni a Polgármesteri Hivatalba. A kérelmekről a Humán és Környezetvédelmi Bizottság 2021. november 30. napján, zárt ülés keretében dönt. A döntésről a kérelmezők írásban értesülnek.

A jogosultak az ingyenes tűzifát – időjárástól függően – december - január hónapban térítésmentesen házhoz szállítva, kuglizva kapják meg a házuk előtti közterületre borítással.

 

KÉRELMET CSAK AZ NYÚJTHAT BE, AKI A KUGLIZOTT FA BEHORDÁSÁT, ILLETVE FELHASÍTÁSÁT MEG TUDJA OLDANI!

 

Bővebb információ a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán kérhető ügyfélfogadási időben, vagy a 23-530-560 telefonszámon.


Kapcsolódó dokumentumok:

2021. október 12., kedd 11:19


Vissza