HIRDETMÉNY

Herceghalom Község Településfejlesztési koncepció készítése és Településszerkezeti terve és helyi építési szabályzata módosítása és felülvizsgálata, valamint Környezeti értékelés – jóváhagyott tervdokumentációHerceghalom Község Önkormányzata az Önök véleményezésére 2018. októberében megküldött tervdokumentációt jóváhagyta.

A tervdokumentáció véleményezése a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm.rend. 28. § (6) alapján - a koncepció és a településrendezési eszköz egyszerre készült - a véleményezés egy eljárásban, a településrendezési eszköz egyeztetési szabályai szerint történt.

 A Korm.rend. 43.§ (2) értelmében elérhetővé teszem a kormányrendelet 2. és 4. és 5. melléklete szerinti tartalommal elkészített a településfejlesztési koncepció, valamint a településrendezési eszközök jóváhagyott munkarészeit, és a kormányrendelet 1. és 3. melléklete szerinti megalapozó, illetve alátámasztó munkarészeket, mindezeken felül a tervdokumentációhoz elkészült, 2/2005.(I.11.) Kormányrendelet szerinti környezeti értékelést, valamint az Örökségvédelmi hatástanulmányt is. 

 

Herceghalom, 2018. december 19.

                                                                                                                                                

                                                                                                                                                   

                                                                                                   Erdősi László András

                                                                                                           polgármester

 

 2018. december 19., szerda 14:50


Vissza