Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Tornacsarnok

A tornacsarnok energetikai korszerűsítésének és napelemes rendszerrel való ellátásának megkezdése

A Széchenyi 2020 program keretében 55,55 mFt támogatással energetikai korszerűsítésre kerül az iskola tornaterme és öltöző-, kazán blokkja (2053 Herceghalom, Gesztenyés út 15.) továbbá napelemes rendszer kerül kiépítésre. A fejlesztés az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap és Magyar költségvetési forrásai által, vissza nem térítendő 93,53 %-os támogatási intenzitással valósul meg.

A tornacsarnokot 1999-ben adták át, azóta az iskola épületének fűtéskorszerűsítése, hőszigetelése és nyílászáróinak cseréje megtörtént. Azonban a tornacsarnok falszerkezetén jelenleg nem található hőszigetelés, a nyílászárói régiek és technikailag elavult kialakításúak, ezeknek a hiányosságnak a javítására koncentrál a fejlesztésünk. Kedvelt fészkelő helyeik az épület ablakai, tető alatti zugai a védett fecskéknek, ezért nagy gondot fordítunk a feladatok megfelelő ütemezésre az állatok védelme és fészkeinek megfelelő eltávolítása érdekében.

Projektünk megvalósításának hosszú távú célja hozzájárulni a hazánk ÜHG (üvegházhatású gázok) kibocsátásának csökkentéséhez a fosszilis energiahordozó-megtakarítás következtében.

Az Önkormányzat a projekt elszámolható összköltségének az igényelt támogatási összeggel csökkentett részét kitevő önerőt saját forrásként biztosítja, összegét a költségvetésében elkülöníti.

 

Projekt adatok:

Felhívás kódja és megnevezése: KEHOP-5.2.9-15 Pályázatos épületenergetikai felhívás a közép-magyarországi régió települési önkormányzatai számára

Projekt címe: Tornacsarnok energetikai korszerűsítése és napelemes rendszerrel való ellátása Herceghalmon

Projekt kódja: KEHOP-5.2.9-16-2016-00117

Támogatás mértéke: 55,55 millió Ft

Megvalósítás tervezett ideje: 2017.07.01. – 2018.03.31.

 

Pályázó intézmény megnevezése: Herceghalom Község Önkormányzata

Telefon: +36 23/530-560

E-mail: polghiv@herceghalom.hu                                      

Honlap: www.herceghalom.hu

Cím: H-2053 Herceghalom, Gesztenyés út 13.


Kapcsolódó dokumentumok:
Minden jog fenntartva © 2024 Herceghalom Község