Értesítés

Éves vízmérő leolvasás lesz 2017. október 2-án Herceghalomban
Herceghalom Község Önkormányzata

pályázatot hírdet a Herceghalomi Hírmondó, Herceghalom Község Önkormányzata újságjának szerkesztésével és kiadásával, valamint az önkormányzati weboldal híranyagainak szerkesztésével kapcsolatos feladatok ellátására.


Szabadság miatt

a könyvtár 2020. október 19-22-ig zárva tart. Legközelebbi nyitás: október 26.FELHÍVÁS!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy településünkön 2020. november 21-én, szombaton 9.00-13.00 óráig veszélyes- és elektronikai hulladékgyűjtés lesz a piactéren, a Coop üzlet mögött. További részletes információkat a címre kattintva olvashat.
2020. évi faültetés a Születések parkjában

 

Video és fotó: Závodi Vince /középiskolai közösségi szolgálat keretében/

Kapcsolódó dokumentumok:VÁLTOZÁS A LABORBAN!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. október 1-től a vérvételi rend változik a Biatorbágyi Egészségházban. Az intézkedést a hamarosan beköszöntő hideg időjárás és a betegek kényelme indokolja a járványügyi rendelkezések maradéktalan betartása mellett. Szeretnénk, ha az ide járó betegeknek nem kellene a hidegben várakozniuk, az időpontos rendszer ezt a problémát hivatott áthidalni.

Az előjegyzés módja: telefonon 06-23-534-560 vagy személyesen, valamint október 1-től online:

http://egeszseghaz.biatorbagy.hu   - időpontfoglalás fülre kattintva

Terheléses vércukor vizsgálatra változatlanul legkésőbb 6.30 óráig kell megérkezni.

Mellékeljük az Egészségházban kötelezően kitöltendő járványügyi kérdőívet is, melynek előzetes kitöltése szintén rövidíti a várakozási időt. 
Járványügyi kérdőív


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kapcsolódó dokumentumok:Tisztelt Herceghalomi lakosok!

A járványügyi szakemberek folyamatosan arra hívják fel a figyelmet, hogy a veszély nem múlt el és a pandémia második hullámát éljük a mindennapokban. Ezért is született az a döntés, hogy határozatlan ideig nem lesz személyes ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban. A megelőzés, a biztonság, a Herceghalomiak egészsége érdekében van erre szükség. Tavasszal, az első hullám idején sem állt meg az élet településünkön. A hivatal munkatársai folyamatosan dolgoztak. Most is így lesz. Ügyintézésre továbbra is van lehetőség ügyfélkapun, hivatali kapun, postai úton, emailben vagy telefonon, ezáltal tudjuk biztosítani Herceghalom működését. A település intézményei is kiemelt figyelmet fordítanak a vírus terjedésének megakadályozására.

Postacímünk: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 13.

Írásos kérelmüket és észrevételeiket az önkormányzat bejáratánál a falra elhelyezett ládikába is bedobhatják.

Telefonszám: 06(23)530-560

Email és telefonos elérhetőségek:

http://herceghalom.hu/?module=news&action=list&fname=ugyintezok linken megtekinthetők.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!